Skip to content
Звузити екран Розширити екран Автоматизувати екран Increase font size Decrease font size Default font size Sitemap Голубий колір сайту Рожевий колір сайту Зелений колір сайту

Всеукраїнська громадська організація 'Асоціація - Моя Родина', УКРАЇНА БЕЗ СИРІТ


Ukrainian (UA)English (United Kingdom)German (DE)

The needs of those FTCH/FF who didn't undergo CPD till level 5 or 7 are removed!

Dear families,
according to the notice that was sent through mailout about updating of personal data and execution of CPD from the personal pages of the families who didn't update their data their needs are removed from publication. The needs will be published only after your updating of your personal data and execution of CPD till levels 5 or 7.

My little children, let us not love in word, neither in tongue; but in deed and in truth. (1 John 3:18)

Корисні посилання

Матеріали по навчанню, книги, фільми, програми тощо.

Display # 
Num Web Link Hits
1 Відеофільми про шкідливість вживання алкоголю
Широким масам сьогодні невідомі правдиві знання про алкоголь. Студійний запис цих передач загадковим чином зник і вони так і не були показані телеглядачам, проте, на щастя, збереглася аматорська зйомка.
3665
2 Відеофільми про наркотики і їх шкідливість
Мовчати про це — злочин (наркотерор проти України).
3500
3 Відеофільми про шкідливість куріння
Правда про куріння, зазирніть на мить усередину організму щоб побачити, на що перетворюються кровоносні судини курця, що відбувається з його легенями та дихальними шляхами під дією тютюнового диму...
3772
4 Відеофільми про моральне розтління нашого суспільства
Що відбувається з дітьми, які проводять кілька годин на день біля телевізора. Непомітний, але цілеспрямований вплив сучасної мультиплікації на дитячу психіку та жахливі демографічні наслідки популярності подібних мультфільмів.
3586
5 Відеофільми про народження дітей
Людське життя — головне диво! Хто гойдає колиску. Хай він побачить сонце. Не вбий. Не вбивай. Тяжка правда (Hard Truth).
3808
6 Аудіолекції про алкоголь та тютюн
3695
7 Правдива інформація про алкоголь ї його вплив на організм людини
Література, яка містить правдиву інформацію про алкоголь та історію його споживання.
3748
8 Посібник «Самозахист від корупції»
«Самозахист від корупції, як вказується у виданні, полягає у знанні права, яке Вам належить, у знанні куди саме Вам слід звернутися для вирішення Вашого питання, які саме документи слід подавати, яка процедура розгляду Вашого питання, яке рішення може бути прийняте за результатами розгляду Вашого звернення, порядок оскарження, в разі прийняття незаконного рішення тощо. Тобто Ви повинні мати належну правову обізнаність щодо розгляду Вашого звернення. В такому разі у чиновника не залишатиметься іншого виходу, як позитивно розглянути Ваше звернення», - зазначається у посібнику «Самозахист від корупції». Формат видання PDF, розмір 352.41 КБ.
3450
9 Як оскаржити рішення влади?
Практ. посіб. в запитаннях та відповідях.Видання Інституту громадянського суспільства. У цьому виданні висвітлюється основні поняття адміністративного судочинства та порядок проходження судових процедур у зв`язку із оскарженням рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень. Розраховане на широке коло читачів. Видання дозволить пересічним громадянам ознайомитися з основними положеннями адміністративного судочинства та поліпшити свої знання у цій галу зі законодавства. Формат видання PDF, розмір файлу 257Кб.
3307
10 Ви виграли суд: що далі?
Практ. посіб. в запитаннях та відповідях
Видання Інституту громадянського суспільства. У брошурі висвітлено питання, що стосуються проходження процедури виконання рішень судів в цивільних справах, сформульовано деякі поради громадянам-учасникам виконавчого провадження щодо спрямування ходу виконання рішення. Також видання містить зразки окремих процесуальних документів. Розраховане на широке коло читачів, передусім, громадян, які є учасниками виконавчого провадження в ролі стягувача або боржника, а також усіх тих, хто цікавиться питаннями виконання судових рішень в Україні. Формат PDF, розмір файлу 191,4Кб.
3625
11 Прийомна сім'я: методика створення і соціального супроводу
У виданні подається технологія створення прийомної сім`ї як нової форми державної опіки над дітьми. Описано основні етапи створення прийомних сімей: пошук, підбір, підготовка та соціальний супровід на матеріалах зарубіжного досвіду та практики функціонування прийомних сімей в Україні.
Формат: PDF, розмір 5,05Mb.
6225
12 Залучення фінансування з місцевих джерел для неприбуткових організацій
Практичний посібник для НДО. У книзі подано аспекти діяльності відділу залучення фінансування з місцевих джерел або фандрейзингу. Згідно чинного законодавства подано юридичні та бухгалтерські аспекти діяльності благодійної організації. У розділі "Успішний фандрейзинг крізь призму досвіду громадських організацій з різних регіонів України" вміщено успішні історії діяльності із залучення фінансування конкретних громадських організацій з різних регіонів України, які мають свої регіональні особливості, традиції, що варто враховувати при залученні фінансування. Видання містить тривалий практичний досвід залучення фінансування з місцевих джерел, переважно у провінційній, економічно слабко розвинутій місцевості. (Файл у форматі PDF 11.6Mb
3906
13 Проекти й управління ними
Практичний посібник для неприбуткових організацій. У посібнику розміщено приклади проектів відомими громадськими і благодійними організаціями Фундацією імені князів-благодійників Острозьких, Волинським ресурсним центром, Дитячим козацьким товариством Володимиреччини "Пагін", ГО "Волинські перспективи", ГО "Порятунок". Книга присвячена для представників громадських та благодійних організацій, установ культури, освіти, медицини, соціального захисту громадян, лідерів територіальних громад. (Файл у форматі PDF 9.26Мб.)
3748
14 10 запитань, які ставлять найчастіше
Брошура для батьків побудована у формі запитань і відповідей для підготовки розмови з дитиною про упередження вживання нею алкоголю, тютюну та коноплі, містить додаткову інформацію про психоактивні речовини. Методи бесіди батьків з підлітками допоможуть дитині прийняти вірне рішення та підвищить її здатність протистояти тиску з боку інших. Рекомендовано науково-методичною комісію з проблем виховання дітей та учнівської молоді науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (протокол №11 від 26 грудня 2002 р.). (Файл у форматі PDF. 1006Kb)
3451
15 Видео Интернаты и дома семейного типа: бизнес на детях? ШУСТЕР LIFE. АДРЕНАЛИН
ВИДЕО: КАНАЛ "ШУСТЕР LIFE. АДРЕНАЛИН". ДАТА ЭФИРА: 21:30 вторник, 24 января 2012г.
Что лучше для ребенка: дом семейного типа, где сироты воспитываются полноценной семьей, или интернат? Является ли дом семейного типа прототипом настоящей семьи? Качество воспитания и образования в домах семейного типа и интернатах. Государственное финансирование интернатов и льготная практика для домов семейного типа.
3889